Landgraaf Koerier

Menu

Sem van Horssen geslaagd voor eerste Dan judo

v.l.n.r. Jan Pijls, Sem van Horssen, Rik Snijders, Fred Pijls

Tijdens de kyu-examens in juli heeft SV Nippon Waubach Sem van Horssen gehuldigd met het behalen van zijn eerste Dan judo.

Sem heeft tijdens het district examen in Roermond een mooi examen afgelegd samen met zijn partner Rik Snijders. De afgelopen maanden hebben beiden hard getraind naar de mooiste stap die je kunt maken in de judosport: het behalen van je eerste Dan, de zwarte band.

Sem is op 20-10-2007 begonnen met judoën bij SV Nippon Waubach. Hij is een gewaardeerd lid binnen onze vereniging. Tijdens de huldiging zijn zij dan ook terecht in het zonnetje gezet door onze voorzitter/ trainer Jan Pijls en hoofdtrainer Fred Pijls.

Indien u na het lezen van dit artikel interesse heeft gekregen in de judosport. De trainingen worden op maandag 19 augustus hervat. Kom gerust een keer kijken in onze dojo bij sporthal Ter Waerden, sportlaan 1 in Landgraaf.

 

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.