Landgraaf Koerier

Menu

Fanfare St.Barbara G.A.  biedt  2  Gratis Snuffellessen aan.

Ook dit jaar organiseert Fanfare St.Barbara G.A. voor de 3e keer drie gratis snuffellessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en daarna mag men 3 maanden gratis muzieklessen volgen voordat men definitief lid wordt van de fanfare.

Alles wat men nodig heeft, wordt door de fanfare gratis aangeboden, zo blijven de kosten voor de ouders nihil en is iedereen in de gelegenheid om deze leuke hobby uit te proberen.
Besluit het kind na die gratis maanden om lid te blijven dan zijn de kosten van de maandelijkse contributie voor de jeugdleden maar 8 euro per maand.

Op Dinsdag 1 en 8 oktober vinden de gratis snuffel lessen plaats en wel van 18.00 uur tot 18.45 uur in het Streeperkruis. Hierbij komen diverse facetten van de fanfare aan de beurt. Men krijgt in groepsverband les op de koper instrumenten, de slagwerk instrumenten, uitleg over exercitie en we sluiten af met een mini optreden. Men mag mee doen aan alle 2 de snuffel lessen of een. Na die  snuffel lessen kan het kind een keuze maken welk instrument het graag wilt gaan beoefenen.
In 2017 heeft de fanfare enkele P-Bone instrumenten aangeschaft. Dit zijn kunststof muziekinstrumenten die er voor zorgen dat de kinderen meteen kunnen starten op de grote instrumenten, want deze P-Bone instrumenten zijn heel erg licht in gewicht en daardoor goed hanteerbaar voor kinderen.
Dinsdag 1oktober  is er les op de blaasinstrumenten en  dinsdag 8 oktober is er les op de slagwerkinstrumenten, uitleg over exercitie en  wordt er samen een liedje gespeeld met onze jeugdleden.
Om de organisatie van deze gratis snuffel lessen goed te laten verlopen is vooraf aanmelden verplicht en kan via email: somers87@zonnet.nl, telefoon: 5312687. Geef aan op welke dag(en) uw kind mee wilt doen. Aanmelden kan t/m 30 september. Natuurlijk zijn de ouders van harte welkom om te komen kijken.



Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.