Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie St. Michaël viert 40-jarig bestaan

Veertig jaar geleden, op 5 oktober 1979, zag fanfare St. Michaël het levenslicht. Sindsdien is er veel gebeurd, dirigenten zijn gekomen en gegaan, het ledenaantal heeft net zoveel geschommeld als de aandelen op de beurs en wat begon als een fanfare werd kort daarna een harmonie. Ondanks al deze veranderingen bleef er één ding overeind, de muziek. Daarom zal de harmonie, exact 40 jaar na haar oprichting, een concert geven met als thema: “Harmonie Sint Michaël door de jaren heen”. Hierbij zal het korps haar eigen favoriete nummers van de afgelopen jaren nogmaals spelen. Een bijzonder concert, onder leiding van dirigent Xavier Kuipers.

En omdat de vereniging als fanfare begon, zal fanfare Abdissenbosch ook een gedeelte van het concert voor haar rekening nemen. Zij zullen een aantal werken spelen, geleid door Jos Kuipers. Ook in de HAFA-wereld valt de appel niet ver van de boom, want de twee dirigenten zijn vader en zoon.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 5 oktober om 19.30 uur in wijkcentrum An de Koel. Iedereen is van harte welkom, en we hopen u dan ook in groten getale te mogen begroeten. We roepen vooral ook al onze oud-leden van de fanfare en harmonie op om langs te komen, een mooie gelegenheid om de (muzikale) herinneringen van vroeger op te halen. En mocht u andere oud-leden kennen, informeer hen dan ook over het aanstaande concert voor één grote Michaël-reünie. Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze website www.stmichael.nl, of stuur een bericht naar secretaris@stmichael.nl.

De zaal opent haar deuren om 19.00 uur en de entree is 5 euro.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.