Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

- Op de Bies is op zoek naar een archivaris die voor het onlangs gedigitaliseerde vrijwilligersarchief alle bestanden in een overzichtelijke structuur plaatst in bijv. Excel, alle nieuwe bestanden digitaliseert en het archief onderhoudt. Uren in overleg, ongeveer 4 uur per week.

- De Voedselbank is op zoek naar een HR-adviseur/vrijwilligerscoördinator die vrijwilligers werft, begeleidt en coacht. Bij voorkeur iemand met HBO werk -en denkniveau die ervaring heeft met vrijwilligers, creatief is en goed kan netwerken.

- De Heihof is op zoek naar winkelbedienden voor de biologische boerderijwinkel die geopend is van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 uur en van 12.30-16.30 uur.

- Arista Cura, een kleinschalige woonvorm van 10 personen, zoekt maatjes die het leuk vinden om kleine activiteiten met de bewoners te ondernemen en begeleiders voor naar het ziekenhuis, tandarts of huisarts. Voor beide vacatures is een vergoeding mogelijk.

 

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636,

vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Geopend van maandag  t/m donderdag van 9.00 – 12.30 uur.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.