Landgraaf Koerier

Menu

Zondag 15 september: Natuurontdekkingstocht in het Wormdal

Tijdens de Open Monumentendag is de Baalsbruggermolen weer geopend. In en rondom de molen vinden allerlei activiteiten plaats. Ook het molenterras is geopend.

Vanuit de Baalsbruggermolen kunt u met natuurgids en Wormdalkenner Olaf Op den Kamp mee op stap langs de Worm. Het Wormdal is een van de fraaiste natuurgebieden van Kerkrade. Het riviertje meandert tussen ooibossen door waarin Bevers leven. Boven het water fladderen diverse soorten libellen en in de steilranden langs het water broeden IJsvogels. Ga mee op struintocht in het Wormdal en ontdek de bijzondere natuur.

Aanvang van de 1 uur durende wandelingen om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Vertrek vanaf de Baalsbruggermolen. Aanmelden niet nodig. Parkeren bij de  brug over de Worm langs de Merksteinstraat te Kerkrade-Haanrade.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.