Landgraaf Koerier

Menu

2e Halloween concert Fanfare St. Barbara G.A.

Op zondag 20 oktober a.s. zal het Partycentrum Streeperkruis omgetoverd worden in een gezellige griezel tempel. Dan vindt namelijk het 2e Halloween Concert plaats van Fanfare St.Barbara G.A.

Sinds enkele jaren is het fenomeen Halloween overgewaaid vanuit Amerika en daarom leek het de Fanfare een leuk idee om een “griezel ”concert te organiseren voor jong en oud. Van Men in Black tot The Adams Family en van de A hairy scary Spider tot Hook zal de zaal gevuld worden met spannende Halloween klanken en beelden. Om deze concertavond wat extra cachet te geven zullen de Waubachse Comedianten de mensen op gepaste griezelige manier welkom heten.
Maar niet alleen de muziek heeft als thema Halloween. Ook aan de aankleding is gedacht zodat het publiek een complete Halloween beleving krijgt. De fanfare wordt gekleed in Halloweenstijl en de bezoekers worden uitgenodigd ook in Halloweenstijl verkleed naar het concert te komen. Om zo ook bij te dragen aan de Halloween-beleving. Verder worden alle kinderen voorzien van een griezelhapje.

De fanfare staat tijdens dit bijzonder concert olv van haar dirigent Math Somers

Het Streeperkruis gaat om 18.30 uur open en het concert begint om 19.00 uur. Entree is 5 euro. Vooraf reserveren kan per mail: somers87@zonnet.nl ,of  op de avond zelf aan de kassa

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.