Landgraaf Koerier

Menu

Het Vrouwengilde Landgraaf organiseert:

Maandag 4 november: Lezing Levenseindevraagstukken door huisarts Constance de Vries

Plaats: Partycentrum Streeperkruis, Streeperstraat 66, Landgraaf

Aanvang: 14:00 uur

Goed voorbereid zijn op het levenseinde betekent erover nadenken en erover praten met naasten en huisarts. Wat kan binnen de wet? Wat is palliatieve sedatie en wat is het verschil met euthanasie? Mag het ook bij andere ziekten dan kanker? En hoe zit het met dementie? Wat is de waarde van de schriftelijke wilsverklaring? Veel vragen waarop antwoord gegeven zal worden. Er zal ook veel beeldmateriaal getoond worden om een en ander te ondersteunen.
Met het boek ‘Mag ik gaan’ geeft Constance de Vries mensen die leven met dementie en gekozen hebben voor euthanasie een stem en een gezicht. Twee exemplaren van dit boek zullen na de lezing verloot worden onder de aanwezigen.

Ook introducés zijn welkom. Zij betalen €3,00.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.