Landgraaf Koerier

Menu

Meedoen en meehelpen: uitnodiging Participatiemarkt

Samen met een aantal partners organiseert de gemeente Landgraaf op donderdag 24 oktober een Participatiemarkt. Als u op zoek bent naar een mooie invulling voor een stuk van uw vrije tijd, dan is deze markt iets voor u! Tijdens deze markt kunt u kennis maken met organisaties die kinderen en gezinnen ondersteunen die het niet zo breed hebben. Ook zijn organisaties aanwezig die ondersteuning bieden als iemand een ‘maatje’ nodig heeft om samen leuke dingen mee te doen, mee te praten of om even bij bijvoorbeeld een zieke partner te blijven.

Deze organisaties maken het leven voor veel mensen een stukje mooier. Om dit werk te kunnen doen, zijn zij op zoek naar mensen die een helpende hand willen bieden. Kom kijken wat de markt voor u kan betekenen. U maakt dan persoonlijk kennis met het werk van deze organisaties. En, misschien spreekt u dit zó aan, dat u ook een bijdrage wilt leveren.

U bent op 24 oktober van 14.00 tot 15.00 van harte welkom in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes. Aanmelden is niet nodig. Uiteraard staat de koffie en een stukje vlaai voor u klaar.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.