Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe digitale informatieborden

Heeft u de nieuwe digitale informatieborden al gezien? Sinds vorige week staan er in onze gemeente vier nieuwe exemplaren. De vorige drie borden waren al geruime tijd buiten werking. Zodra u Landgraaf binnenrijdt, vallen ze meteen op. De zuilen staan langs vier invalswegen: Heerlenseweg, Hofstraat, Brunssummerweg en Euregioweg.

LED-borden

Het bedrijf Suurland Outdoor is de leverancier en eigenaar van de duurzame LED-borden. De gemeene vult de bovenzijde met lokale evenementen en gemeentelijk nieuws. Het onderste gedeelte is bedoeld voor commerciële boodschappen. Ondernemers en verenigingen kunnen hierop betaalde reclame laten publiceren.

Gemeentelijk deel
De gemeente plaatst evenementen waarvoor een melding is gedaan of een evenementenvergunning is aangevraagd. Daadwerkelijke plaatsing is afhankelijk van de aard en de omvang van de evenementen in de betreffende periode. De spelregels voor plaatsing zijn te vinden op www.landgraaf.nl bij Reclame-uitingen in de openbare ruimte – Hoe werkt het?

Reclamedeel

Als vereniging/ondernemer kunt u kiezen voor betaalde reclame voor uw product, dienst of evenement op deze digitale informatieborden, in aanvulling op andere reclamemogelijkheden in de openbare ruimte. Kijk voor meer informatie op www.landgraaf.nl bij Reclame-uitingen in de openbare ruimte.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.