Landgraaf Koerier

Menu

Ode Ensemble 72 aan Mevr. Tonny Moonen- Lipperts

Ensemble 72 verzorgt  in de  Kerk  van Waubach zondag 3 november om 11.30u de viering t.a.v. Mevr. Moonen-Lipperts. Zij was  de bekende pension-, restaurant-, friture –en lokaalhoudster aan de Kantstraat; zij stond bekend om haar tomeloze inzet EN de kwaliteit van het gebodene. Hier had o.a. de voorheen Nederlandse biljart-kampioensploeg zijn domicile met illustere namen als    Scheilen, Wim Rosen en Lei Stevens!!

Haar reeds overleden eega Sjir Moonen was een der eerste, zoniet DE eerste, carnavalsprins in Klimmen waar de familie haar oorsprong vond.

Ensemble 72 zal o.l.v. Ben Bloemer vrnl. Oosteuropese orthodoxe liederen ten gehore brengen.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.