Landgraaf Koerier

Menu

Rode brulaap geboren!

 Help jij een naam te kiezen?

  Je hebt het misschien al gehoord: GaiaZOO werd half september verblijd met de geboorte van een rode brulaap. Het is de eerste keer dat er een brulaap in de dierentuin wordt geboren. Met sterke handjes en een handige grijpstaart houdt het jong zich goed vast aan de moeder. Hoewel dit het eerste jong is van de vrouwelijke brulaap, zorgt ze ervoor als een ervaren moeder. Ze laat de pasgeborene ook al vol trots zien aan de doodshoofdapen, waar de rode brulapen hun verblijf mee delen. Verder lezen…

Binnenkort kun je op Facebook je stem laten gelden bij het kiezen van een naam voor het jong. Ga dus naar Facebook en stem mee en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de jonge brulaap!

 

GaiaZOO op Facebook

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.