Landgraaf Koerier

Menu

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg Landgraaf

Nu aanmelden!

Op donderdag 7 november staat de gemeente Landgraaf weer stil bij de ondersteuning die mantelzorgers het hele jaar door geven aan hun naaste. Dit jaar zetten we samen met de gemeenten Heerlen, Brunssum, Simpelveld/Bocholtz en Voerendaal onze mantelzorgers in het zonnetje tijdens een feestelijke middag in Hof van Gaia in Kerkrade. De inschrijving is nu geopend!

Het wordt een gezellig samenzijn! Een dynamische middag met spanning, sensatie en muziek. Een grote quiz-show speelt de hoofdrol. Met behulp van eenvoudig te bedienen stemkastjes, beantwoordt u uiteenlopende vragen en wordt u onderdeel van wat zich op het podium afspeelt. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur. Als u het leuk vindt, dan kunt u vooraf Gaia Zoo bezoeken. De zaal gaat om 13.00 uur open.

Inschrijving vindt plaats via het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad. Mail naar  info@mantelzorgparkstad.nl of bel 045-2114000. De stoelen zijn bestemd voor mantelzorgers dus er is helaas geen ruimte voor introducés. Elke gemeente heeft een aantal stoelen ingekocht. Op=op. Wilt u erbij zijn, maar bent u vanwege zorgtaken niet in de gelegenheid? Ruggesteun kijkt of er voor u een vervanger beschikbaar is.  

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.