Landgraaf Koerier

Menu

Uitnodiging ondernemersdag Heerlen – Landgraaf

Bent u ondernemer en heeft u interesse in een leuke, leerzame en gezellige dag? Gemeente Landgraaf en gemeente Heerlen nodigen u van harte uit voor de Ondernemersdag op dinsdag 19 november. Dit jaar zijn wij te gast bij Slot Schaesberg in Landgraaf. Meld u nu aan!

‘Aandacht voor ambacht’. Dat is waar het deze dag om draait. Om 14.00 uur heten wij u van harte welkom waarna we om 14.30 uur voor iedereen beginnen met o.a. gastspreker Arjo Klamer, hoogleraar culturele economie aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens kunt u kiezen uit een rondleiding of een presentatie over de herbouw van Slot Schaesberg. Ook dit jaar wordt de Giraf Award uitgereikt! Aansluitend is er tot 18.30 uur de gelegenheid om te netwerken met een hapje en een drankje.

Het aanmeldingsformulier vindt u in het nieuwsbericht op www.landgraaf.nl.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.