Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen huldigt 7 jubilarissen

 Op zondag 24 november jl. vierde Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen haar traditionele patroonsfeest:  “de Caeciliadag”. De ochtend begon met het bijwonen van de heilige mis, sfeervol opgeluisterd door het klarinetensemble van St. Caecilia. Vervolgens werd er een andante gespeeld op  het kerkhof gevolgd door een rondgang door Nieuwenhagen.

Tijdens de feestmiddag werden in totaal 7 jubilarissen gehuldigd. Ad Oosterbos (Hoorn) 50 jaar lid, Ingrid Kaspers-Simons (Contrabas) 40 jaar lid, Resie Reumkens (Damescomité) 25 jaar lid, Aimee Simons-Haan (Bestuurslid) 25 jaar lid, Natasja Wassen-Steinen (Klarinet) 25 jaar lid, Frans Essers (Erebestuur) 25 jaar lid en last but not least vaandeldrager Rogier Voncken ook 25 jaar lid.

Na de huldiging van de jubilarissen zorgden de vrienden van  blaaskapel Ainmahl voor de nodige uurtjes “sjpass en sjtimmung” in de harmoniezaal / Oad Nuijenhage.

We bedanken onze zeven jubilarissen voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij onze vereniging en feliciteren hen met deze mijlpaal.

Foto: Achterste rij: Ad Oosterbos, Resie Reumkens, Aimee Simons, Ingrid Kaspers, Rogier Voncken en voorzitter Robin Reichrath Voorste rij: Frans Essers en Natasja Wassen.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.