Landgraaf Koerier

Menu

Jubileumconcert St. Paulus

In 2019 bestaat fluit- en tambourcorps St. Paulus uit Schaesberg 85 jaar. Een bijzonder jubileumjaar dat niet zomaar voorbij mag gaan. St. Paulus brengt een aantal van haar mooiste muziekstukken ten gehore tijdens het jubileumconcert op 7 december.

Een feest vier je niet alleen, daarom heeft St. Paulus twee andere fluit- en tambourcorpsen uitgenodigd. Fluit- en tamboercorps Excelsior uit Montfort en Spielmanszug 1920 Edelweiss Havert dragen muzikaal bij aan het jubileumconcert.

Het concert vindt plaats op zaterdag 7 december in Cultuurhuis Landgraaf en is gratis te bezoeken. De zaal opent om 18:30. Het concert start om 19:00 uur. Wij nodigen de inwoners van Landgraaf van harte uit om het jubileum samen met ons te vieren!

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.