Landgraaf Koerier

Menu

Vogelshow Open Landgraaf Internationaal

Hoe ziet een putter eruit? Hoe ziet een Chinese appelvink eruit? Dit is onder andere te zien op de door de vogelvereniging de Edelzanger, Landgraaf georganiseerde  vogeltentoonstelling Open Landgraaf internationaal.  Deze vogelshow wordt voor de 5de keer georganiseerd in de residentie Abdissenbosch, Abdissenlaan 63 te 6374 BK Landgraaf en is voor het publiek geopend op zaterdag, 23 november 2019 van 13.00 tot 22.00 uur en zondag, 24 november 2019 van 10.00 tot 15.00 uur.

In de dagen voor dit weekend zijn alle vogels door erkende keurmeesters beoordeeld op kleur, tekening, houding, formaat,  postuur en bevedering. Aan de hand van deze resultaten worden punten aan een vogel toegekend. De vogels zijn in  de hoofdgroepen, kleurkanaries, vorm/postuur kanaries, exoten, Europese cultuurvogels, hybriden en exotische duiven.

De leden van de organiserende vereniging zullen u graag uitleg geven over hun fascinerende hobby.  U zult dan merken hoe enthousiast zij over hun sport kunnen vertellen.  Naast de tentoonstelling zal er ook een verkoop zijn, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld om rechtstreeks van de kweker een vogel te kopen.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.