Landgraaf Koerier

Menu

Zondagsvlees wint Giraf Award op Ondernemersdag Heerlen Landgraaf

Op dinsdag 19 november werd in Slot Schaesberg de Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf gehouden. Wethouder Martin de Beer (Economie, Heerlen) en wethouder Ramon Lucassen (Economie, Landgraaf) reikten de Giraf Award 2019 uit aan Rob Rensen en Roger Vranken van het Landgraafse bedrijf Zondagsvlees. De Award is uitgereikt voor de manier waarop kwaliteit, commercie en maatschappelijke betrokkenheid samen komen in dit bedrijf.

Zondagsvlees is een bedrijf dat maaltijden aan huis brengt bij mensen die niet (meer) in de gelegenheid zijn om zelf te koken. Het bedrijf is gestart door twee vrienden met ruime ervaring in vlees en koken. Ze hebben elkaar gevonden en in Landgraaf hun bedrijf vormgegeven. Voorop staat: de smaak van vroeger weer op tafel krijgen.

De Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf trok meer dan 200 bezoekers. Behalve de uitreiking van de Giraf Award werden de bezoekers rondgeleid en bijgepraat over de ontwikkelingen in Slot Schaesberg. Daarnaast werd er een inspirerende bijdrage geleverd door professor Arjo Klamer over het nut van het ambacht, ook in de huidige tijd.

Foto:

In het midden de prijswinnaars.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.