Landgraaf Koerier

Menu

Driving home for Christmas – Winterconcert Koor New Sound

Koor New Sound is een gemengd koor met 40 enthousiaste leden. Zij organiseren geregeld mooie concerten, waarbij ze het podium graag delen met andere verenigingen. Op zondag 15 december zal koor New Sound in een winters ingerichte Brandpoort een concert vol gezelligheid, kerstsfeer, muziek én komedie ten gehore gaan brengen. Ze werken hiervoor samen met Maos en Neker zaank & kemedie! uit Maastricht. Bent u al nieuwsgierig? Komt u ook?

De voorstelling begint om 14.30 uur en zal duren tot ongeveer 16.30 uur. Kaarten á 7.5 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa, bij kantoorboekhandel Funcken aan de Hoofdstraat 71 te Landgraaf en via de website www.newsoundlandgraaf.nl.

Hopelijk tot ziens op 15 december in café en zalencentrum De Brandpoort in Landgraaf.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.