Landgraaf Koerier

Menu

St. Paulus viert 85-jarig bestaan met zeventien jubilarissen

Fluit- en tambourcorps St. Paulus heeft de viering van het 85-jarig jubileum afgesloten met een feestavond. Voor zeventien leden was deze avond extra speciaal. Zij ontvingen een speldje namens de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) voor hun persoonlijke jubileum. Daarnaast werden ze allemaal afzonderlijk toegesproken en in het zonnetje gezet.

De jubilarissen ontvingen het bronzen, zilveren en gouden speldje omdat zij tien, vijfentwintig, veertig, of vijftig jaar lid waren. Bijzonder was het gouden speldje met briljantje voor Harry Logister die de kroon spande met een lidmaatschap van maar liefst vijfenzestig jaar. Dat St. Paulus een familievereniging is blijkt uit de drie generaties die dit jaar een speldje in ontvangst mochten nemen. Opa Harry (65 jaar lid) heeft zijn zoon Ferry (40 jaar lid) en kleinkinderen Finn en Denise (10 jaar lid) het muziek maken met de paplepel ingegoten.

Een speciaal bedankje was er dit jaar voor het damescomité van St. Paulus. De dames werden verrast met de boodschap dat ook zij jubilaris waren. Ze zetten zich allemaal al tien of vijftig jaar lang belangeloos in voor de vereniging.

Fluit-en tambourcorps St. Paulus heeft haar 85 jarig jubileum dit jaar goed gevierd. Op 7 december gaf de vereniging ook al een concert in het Cultuurhuis Landgraaf in samenwerking met Spielmannszug Edelweiss Havert en Fluit- en tambourcorps Excelsior Montfort. Tijdens deze avond werden veel muziekstukken uit de geschiedenis van st. Paulus ten gehore gebracht.

Foto jubilarissen v.l.n.r. van boven naar onder: Syl van der Leegte, Ferry Logister, Denise Linders, Finn Logister, Kirsten Sierdal, Davy Jansen, Gerrit van Voorst, Harry Logister, Petra Extra, Thibaud Ledoux, Harald Gillissen, Paul Ledoux, Wiel Jongen en Johan van Hooren (niet op de foto: Michel Smeets, Siglinde Ijpelaar en Roger Ooijen)

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.