Landgraaf Koerier

Menu

Kelsey Hendriks uit Eygelshoven leeft 1 jaar gratis dankzij Sky Radio

Kelsey Hendriks uit Eygelshoven is de winnaar van Sky Radio’s Leef 1 Jaar Gratis. Zij nam het  in de zenuwslopende finale op tegen 25 andere finalisten. Kelsey koos de afbeelding met de winnende code en bemachtigde daarmee de felbegeerde hoofdprijs: een jaar gratis leven. Dankzij Sky Radio hoeft zij zich een jaar lang geen zorgen meer te maken om vaste lasten. Het non-stop muziekstation betaalt heel 2020 haar huur of hypotheek, boodschappen, benzine én een vakantie.

Kelsey Hendriks: “Het is geweldig, net of ik droom. Ik heb vorig jaar het roer omgegooid en ben van dierenartsassistente naar zelfstandig ondernemer geswitcht dus deze prijs komt heel goed terecht.”

image

Fotocredits: Sky Radio – Jorn Baars

De afgelopen weken maakten luisteraars van Sky Radio iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de gratis Sky Radio-app of via de website. 26 deelnemers veroverden een plek in de grote finale, die werd gepresenteerd door Dyantha Brooks.

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.