Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor onderhouden kleine tuintjes

Hou je van buitenlucht,  van bloemen en planten?  En heb je groene vingers en wilt je medemens helpen dan zijn wij op zoek naar jou!!! Als vrijwilliger help je de ouderen en hulpbehoevende mensen om hun tuintje in orde te houden, denk hierbij aan b.v. het maaien van het gras, het knippen van een rozenstuikje. Ouderen en hulpbehoevende die vaak in een sociaal isolement leven genieten volop van hun tuintje en kunnen daarbij jou hulp gebruiken. Meldt je aan op www.welsun.nl (vrijwilligerscentrale)  mail vrijwilligerscentrale@welsun.nl of bel  met 045-5323636. Ook kunt u informatie vinden op onze FB pagina https://www.facebook.com/Vrijwilligerscentrale-Landgraaf-100527971602789/

Oproep aan de inwoners van Landgraaf

Wij doen het samen tijdens in deze moeilijke tijd, ben u eenzaam en heeft u behoefte om een praatje te maken, heeft u hulp nodig bij het halen van een boodschap, of heeft u hulp nodig voor het uitlaten van u hond. Ook wanneer u een andere hulpvraag heeft, laat het ons weten en wij en de vrijwilligers kunnen u helpen. Kent u iemand die hier behoefte aan heeft meldt dit dan ook bij ons.
U kunt bellen met Welsun 045-5323636 of stuur een email naar vrijwilligerscentrale@welsun.nl
Aarzel niet om uw hulpvraag kenbaar te maken, wij en onze vrijwilligers helpen graag. U kunt ook informatie vinden op onze FB pagina https://www.facebook.com/Vrijwilligerscentrale-Landgraaf-100527971602789/

 


Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.