Landgraaf Koerier

Menu

Het eerste concert van het ‘Tieëke zinge’ van Sám & Stan

Sám Smits en Stan Peters hebben onlangs aangekondigd samen te gaan optreden in de vorm van ‘Tieëke zinge’. Dit sloeg in als een bom en de aanvragen naar optredens zijn grandioos! Vandaar dat Sám & Stan besloten hebben op een warme zomeravond een open air concert te houden bij Brasserie 1910/Camping Hitjesvijver. De 1.5 meter, volgens de richtlijnen van het RIVM, zijn natuurlijk gegarandeerd. Er zijn zit- en staanplaatsen aanwezig.

De heren zullen een programma opzetten waarbij vooral samen gezongen wordt: samen met jong én oud. De mooiste en bekendste liedjes van vooral toen maar ook van nu zullen de revue passeren afgewisseld met hits van de heren. Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Limburgstalige ballades en uptempo nummers: van Sjef Diederen tot Corry Konings, van Schürzenjäger tot Die Wildecker Herzbuben, van Andrea Berg tot de Schintaler en natuurlijk hun eigen bekende liedjes! 

 

Wilt u deze avond bijwonen? De entree is € 9,50. 

Voor informatie of reserveringen kunt u mailen naar: info@sam-stan.nlof telefonisch via: 06- 55 97 08 56 (Sám) of 06- 46 47 50 74 (Stan). Daarnaast kunt u kaarten kopen bij onze verkooppunten: Camping Hitjesvijver, Brasserie 1910 en Tabak & Gemak Heksenberg.

Adresgegevens: Willem Barentszweg 101, 6413 TC Heerlen. 

 

Sám Smits & Stan Peters

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.