Landgraaf Koerier

Menu

Doe je mee met de Week van Lezen & Schrijven?

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of vind je het omgaan met de computer lastig? Dan ben je niet de enige! Meer dan 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben hier moeite mee. Maar jij kunt er iets aan doen! In de week van 7 tot en met 13 september is het De week van Lezen & Schrijven. In die week kun je kennismaken met de verschillende activiteiten rond (digi)taal die de bibliotheek organiseert.

Zo kun je op maandag 7 september meedoen aan onze Taalcafé speurtocht door Landgraaf. Op donderdag 10 september staat de bieb in het teken van werk: tijdens de workshop Solliciteren krijg je de beste tips & tricks voor het maken van een pakkende CV en voor het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Op vrijdag vindt ons wekelijkse taalhuisspreekuur plaats waar je vragen kunt stellen over hulp of waar je je kunt aanmelden als vrijwilliger.

Dat is nog niet alles! Samen met de mini-biebs Landgraaf deelt de bibliotheek gratis boekenleggers uit. Daarmee kun je je rechtstreeks bij de bibliotheek aanmelden als je hulp nodig hebt. Maar kom vooral langs in de twee bibliotheek locaties van Landgraaf of bezoek de minibiebs. Er zijn namelijk drie gouden tickets verstopt in boeken op die locaties. Als je het gouden ticket vindt win je een mooie prijs!

Kijk voor meer informatie, het volledige programma en om je aan te melden op: www.bibliotheeklandgraaf.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.