Landgraaf Koerier

Menu

Jubilarissen Harmonie Laura 2020

In een jaar waarin niets normaal  en vanzelfsprekend lijkt te zijn, in een jaar waarin alles anders gaat dan verwacht, heeft Harmonie Laura eind september, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, toch haar jaarlijkse Theresiafeest kunnen vieren in Gemeenschapshuis d’r Sjtee Uul.

 En dat Theresiafeest was deze keer heel bijzonder, niet alleen omdat het een hele klus was om aan alle voorschriften en regels te voldoen, maar vooral ook omdat Harmonie Laura op zaterdagavond 26 september j.l.  voorafgaand aan de feestavond, de allerlaatste Eucharistieviering in de mooie Heilige Theresia- en Don Bosco Kerk, muzikaal mocht opluisteren.

Traditiegetrouw worden aansluitend aan de muzikale rondgang door de wijk, op zondagmiddag tijdens het diner, de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar had onze voorzitter het genoegen om maar liefst 6 leden te fêteren en te bedanken voor hun inzet voor Harmonie, waarbij enkele mooie anekdotes werden aangehaald. Alle jubilarissen zijn trouwe leden, niet alleen op muzikaal gebied, maar ook bij acties en overig vrijwilligerswerk binnen de vereniging geven zij acte de présence en wordt er nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan.

Het echtpaar Wim en Gerda Wick werden in het zonnetje gezet voor 12,5 jaar lidmaatschap bij Harmonie Laura, deze eer viel ook Daniel Mielke te beurt. Maarten Paulssen en Dennis Seerden werden gehuldigd met hun 25 jarig bondslidmaatschap en Patrick van Gemeren kreeg zowaar een vergulde insigne voor zijn 40 jarig lidmaatschap opgespeld.

De vereniging feliciteert de jubilarissen met hun jubileum en hoopt samen nog heel veel jaren met plezier muziek te kunnen maken.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.