Landgraaf Koerier

Menu

Wij bezorgen onze kwetsbare ouderen en hulpbehoevende toch een mooie kerst ?

Rond deze tijd van het jaar, vroeg donker en met de huidige coronamaatregelen willen wij bij onze kwetsbare ouderen/ hulpbehoevende warmte en licht brengen in hun eigen plekje.

Juist door de coronamaatregelen zijn er veel ouderen en hulpbehoevende eenzaam en willen wij ze helpen daar waar wij kunnen, we fungeren als belmaatje, bezoekmaatje, wandelmaatje en ga zo maar door.

We hebben het  signaal opgepikt dat er wellicht ouderen en hulpbehoevende zijn die de warmte en licht kunnen gebruiken zeker rond deze tijd van het jaar.

Bent u een van deze ouderen of hulpbehoevende, of kent iemand een oudere of hulpbehoevende in zijn omgeving, buurt die het fijn zou vinden om samen met een vrijwilliger zijn of haar boompje op te tuigen of het huis in kerstsfeer te brengen?

Laat het ons weten, door te bellen met 045 5323636 of mail met vrijwilligerscentrale@welsun.nl t.a.v. Ilona Kruger.

Wil je, je opgeven als vrijwilliger om mee te helpen om deze doelgroep een mooie kerst te bezorgen, meld je dan aan, schrijf je in via www.welsun.nl (tabblad vrijwilligerscentrale àinschrijven vrijwilliger) maar ook bellen of mailen kan.

WIJ MAKEN VOOR ONZE OUDEREN EN KWESTBARE HET VERSCHIL DOOR WARMTE EN LICHT TE BRENGEN IN HUN EIGEN OMGEVING!

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.