Landgraaf Koerier

Menu

Stiltewandeling: Laat de zon over je leven stralen

In stilte door de natuur wandelen doet iets en zeker op de prachtige Brunssumerheide! Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

 

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Laat de zon over je leven stralen! De zon is een ongekend gigantisch fenomeen die leven mogelijk maakt. Zij wil je pad verlichten en je hart verwarmen. Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

 

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

 

Deze Stiltewandeling vindt plaats op woensdagochtend 21 juli om 10.00 uur. Verzameld wordt bij Restaurant Schrieversheide (Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen). Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via de website: www.sjoelplaats.nl of bel naar: 06-10366763

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.