Landgraaf Koerier

Menu

Geheugensteuntje: “De Geheugentafel” staat weer in Landgraaf!

Op donderdag 30 juni bent u van harte welkom in de bibliotheek Burgerhoes om aan te schuiven bij de Geheugentafel.

Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen mensen met vragen over dementie, mantelzorgers en professionals elkaar ontmoeten in de bibliotheek. Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is dan ook aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

In de bijbehorende EHBD- (Eerste Hulp bij Dementie) koffer kunt u verschillende soorten informatiemateriaal vinden. Onder andere het herkennen van (symptomen) van dementie, plaatsen waar u naartoe kunt gaan voor hulp en tips om het geheugen fit te houden komen in deze brochures naar voren. In de geheugenkast van de bibliotheek kunt u daarnaast informatieve boeken, spellen en romans terugvinden.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.