Landgraaf Koerier

Menu

New-wave evenement oefenbunker landgraaf

Op zaterdag 25 juni zal in pop-podium Oefenbunker in Landgraaf een New Wave-evenement plaatsvinden onder de toepasselijke naam Wave Invasion. New Wave maakt in deze tijd een comeback, en daar speelt de Oefenbunker op in. 

 

De Oefenbunker heeft natuurlijk een verleden met deze muziek, denk maar eens aan de Obscura-avonden en de vele gothic/wave concerten die al op deze locatie gehouden zijn.

 

Wave Invasion is een collectief van bands en DJ’s met als doel New Wave, Electro,  Postpunk en Industrial te promoten in Nederland en daarbuiten. Op het podium staan die avond 3 acts: Korinthians uit België (post-wave), Alphamay uit Duitsland (synthpop) en Minusheart, ook uit Duitsland (industrial/electro). De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ Nightporter.

 

De entree is slechts 10 Euri en de deuren openen om 20.00. Bring on the wave!!!

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.