Landgraaf Koerier

Menu

Week van de Limburgse Popmuziek 2022 komt er aan!

Muzikanten, bands, muziekcafés, jongerenverenigingen, cultuur- en poppodia worden weer opgeroepen om eigen optredens te organiseren tijdens de 3de Week van de Limburgse Popmuziek. In de week van 25 tot en met 31 juli kan het publiek weer volop genieten van live muziek in de podia, kroegen en achtertuinen van Limburg. Artiesten kunnen hun eigen evenement organiseren en hier een financiële bijdrage voor aanvragen.

Pop in Limburg en regionale omroep L1 willen de Limburgse popsector ook dit jaar weer de kans bieden om zich op unieke wijze te presenteren en een eigen optreden te organiseren. In 2020 is de eerste Week van de Limburgse Popmuziek georganiseerd om de popsector, die in de ban was van de coronacrisis, een podium te bieden en een hart onder de riem te steken. Ook in 2022 willen Pop In Limburg en L1 de Limburgse popsector weer een podium bieden. Zowel fysiek als via extra aandacht op radio en tv. Daarnaast kunnen artiesten én organisatoren financiële ondersteuning aanvragen wanneer ze een activiteit organiseren tijdens de actieweek. Deze steun is mede mogelijk gemaakt door en in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds. Per optreden kan er € 200,- worden aangevraagd.

Meedoen is meemaken

Pop in Limburg en L1 dagen u uit om naar buiten te treden en liveoptredens te organiseren. Ben je muzikant, vrijwilliger bij een scouting of jeugdhuis, kroegbaas of run je een cultuur- of poppodium? Stel dan je tuin, café, schuur of zaal open voor een liveoptreden van lokaal talent. Werk als muzikant samen met organisaties en andersom. Samen kun je een fantastische live ervaring creëren. Meld je activiteit aan op de website en download je gratis campagnemateriaal zoals posters en uitingen voor social media. Gebruik daarbij de hashtag #WLP2022 voor meer publiciteit.  Daarnaast zal er ook verslag gedaan worden op radio en tv van de optredens die georganiseerd worden.

Website: www.deweekvandelimburgsepopmuziek.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.