Landgraaf Koerier

Menu

Limburgse Zonnebloemdag

Op zaterdag 17 september 2022 organiseert Zonnebloem Limburg in samenwerking met de Nationale Vereniging de Zonnebloem en de provincie Limburg, de

Een feestelijk en laagdrempelig evenement, in- en rondom congrescentrum Het Forum Elmpterweg 50 in Roermond (www.forumroermond.nl).          

 

De Limburgse Zonnebloemdag krijgt de vorm en het elan van een minifestival, met optredens van diverse bekende artiesten vanaf maar liefst drie podia! Verder is er een informatiemarkt met demonstraties. En vanzelfsprekend kunnen bezoekers een hapje eten, een glaasje drinken en elkaar ontmoeten.

 

De dag ziet er als volgt uit:

  • 11.00 uur                               Aanvang minifestival
  • 14.30 uur – 17:00 uur             Theatershow in de congreszaal
  • 17.15 uur                               Meet & Greet i.s.m. artiesten en gasten van de dag
  • 18:00 uur                               Einde programma

 

Speciaal onderdeel van de dag is het Theaterprogramma in de grote congreszaal van Het Forum, aanvang 14:30 uur. Presentatie is in handen van Lex Uiting. Als gastspreker zal gouverneur Emile Roemer aanwezig zijn. Muzikale optredens worden verzorgd door o.a. Suzan Seegers, Sef Thissen, Frans Duijts en ook presentator Lex Uiting zal muzikaal van zich laten horen.

Bijzonder onderdeel van de theatershow is een talkshow waarbij o.a. gedeputeerde Madeleine van Toorenburg en Zonnebloem directeur Marc Damen zullen aanschuiven. De talkshow wordt gehost door Lex Uiting.

De Limburgse Zonnebloemdag is een éénmalig initiatief met een reden. Twee jaar covidpandemie heeft de Zonnebloem in Limburg hard geraakt en zijn tol geëist. We zijn gasten verloren. En ook vrijwilligers helaas. Bezoekwerk, activiteitenprogramma’s en vakanties waren door lockdown en coronaregels grotendeels onmogelijk. De Zonnebloem stond in Limburg nagenoeg op non-actief!

Met de Limburgse Zonnebloemdag willen we de draad weer oppakken als vanouds. We willen uitdragen dat de Zonnebloem nog volop in bloei staat in Limburg!

Passe-Partouts à € 17,50 incl. koffie of thee met een gebakje zijn nog te bestellen via een e-mailbericht naar zonnebloem@kpnmail.nl  

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.