Landgraaf Koerier

Menu

Workshops Vogelsnacks maken

Op woensdag 28 december organiseren Mai Arets en Corrie Meijer voor IVN Kerkrade een workshop voor kinderen. Hierbij kunnen de kinderen vogelsnacks maken om ze zo de koude wintermaanden door te helpen. In de wintermaanden zoeken vogels zoals Kool- en Pimpelmees, Roodborstje en Merel graag de tuinen op. Zij zoeken er beschutting en voedsel. Vooral als het vriest of sneeuwt is dat laatste lastig voor ze. Geniet jij ook van deze vogels en wil je ze helpen?

IVN Kerkrade organiseert in de kerstvakantie een middag vogelsnacks maken. Je kunt een pindaslinger rijgen of zelf een vetbol maken. Er zijn ook dennenappels die je kunt insmeren met vogelpindakaas. Als je dit ophangt in de tuin zullen de vogels je daar dankbaar voor zijn. En je kunt ze beter zien terwijl ze van het voer genieten. Deze middag wordt ook verteld welke vogels je nog meer kunt zien, wat ze eten en hoe je ze kan nog meer kunt helpen in de tuin.

Deze middag wordt georganiseerd in het Sjevementhoes op woensdag 28 december. Aanvang: 14.00 uur.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.