Landgraaf Koerier

Menu

Sporthal Rolduc | Gehandicaptensport bestaat veertig jaar

Gehandicapte sporters uit Simpelveld, Kerkrade en Landgraaf vieren feest op woensdag 19 februari. Basissport Limburg bestaat dan veertig jaar en viert dat met de openstelling van hun activiteiten, zoals de gehandicaptensport in sporthal Rolduc te Kerkrade.

Basissport Limburg is een stichting, die sport- en spelactiviteiten voor verstandelijk gehandicapten organiseert. Het doel is om deze mensen een avond aan te bieden met sport en spel met een zeer lage drempel en een niveau zoals de meesten gewend zijn van de zomervakantie. Iedereen kan badmintonnen en tafeltennis spelen, springen en bewegen op muziek (ook als je geen ritmegevoel hebt). Tegen een balletje trappen of korfballen kan ook iedereen en zelfs het alom bekende sjoelen is eigenlijk voor iedereen weggelegd. Dit zijn de bezigheden op een gemiddelde woensdagavond, maar er is ook tijd voor een gezellig onderonsje met  mensen, die graag je willen vriend worden.

Dit doen we al veertig jaar en nog steeds kennen ons te weinig mensen. Kom sfeer proeven op woensdag 19 februari van 19.00 tot 20.00 uur in Sporthal Rolduc, Rolduckerstraat 112, 6461 VN Kerkrade. En laat je aangenaam verrassen. Ken je mensen die dit graag zouden willen meemaken, neem ze mee. Iedereen van harte welkom. Tot dan. Meer info kun je krijgen op www.basissport-limburg.nl  of via wim.loneus@home.nl via of 06-30699203.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.