Landgraaf Koerier

Menu

Carnaval | Galaconcert in het Raadhuis

Onder het motto ‘de Sjtadsprinses nuudigt oet’ zal op zaterdag 22 februari Fanfarekorps Eendracht Nieuwenhagerheide in samenwerking met het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph zorg dragen voor de hoofdmoot van het programma voor het carnavalsconcert in het Raadhuis. Ze zullen een gevarieerd en carnavalesk programma voorschotelen aan de toehoorders. Het concert begint om 20.00 uur.

In de Burgerzaal van het raadhuis zal stadsprinses Sandra I van de Spinneköpkes samen met wethouder Harry Leunessen de gasten persoonlijk ontvangen en begroeten. Iedereen ontvangt een bruisend en feestelijk welkomstdrankje.

Na afloop kunnen bezoekers en muzikanten dan nog een drankje nuttigen en gezellig napraten over het ongetwijfeld bruisende concert.

De entree is vrij maar u moet wel van tevoren kaarten afhalen bij de receptie van het Raadhuis. Daarvoor kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur terecht.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.