Landgraaf Koerier

Menu

Reumafonds op zoek naar collectanten

Wilt u zich inzetten voor de reumabestrijding in Landgraaf / Schaesberg en heeft u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar? Word dan collectant of medeorganisator voor de collecteweek van het Reumafonds van 10 t/m 15 maart 2014. U kunt hiervoor contact opnemen met H. Viehoff, 045-5323045.

Het Reumafonds strijdt voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. Het geeft voorlichting, ondersteunt pati├źntenactiviteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Als collectant of mede-organisator van de collecteweek bent u dan ook van groot belang.

Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat u wilt meehelpen aan zijn doel om mensen met reuma een beter leven te geven. Bel met H. Viehoff of met het Reumafonds in Amsterdam: 020-589 64 71, of stuur een mail naar  vrijwilligers@reumafonds.nl .

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.