Landgraaf Koerier

Menu

Tafeltennis | TTV Landgraaf wint voornamelijk

De meeste teams van TTV Landgraaf pakten afgelopen zaterdag een overwinning. 

Heren 1 won in Tegelen de topper tegen TTC, 6-4. Niek Boymans won wederom zijn drie partijen. Team 2 speelde ook in Tegelen, maar hier ging het een stuk minder, de thuisploeg won met 7-3. Charles Huijnen won twee sets.

Team 3 stond 6-1 voor tegen Kluis, maar het werd ‘slechts’ 6-4. Patrick Merks en Marcel Eggen pakten elk twee punten en samen de dubbel. Herenteam 4 debuteerde in de 1e klasse en had meer verdiend dan een 7-3 nederlaag tegen titelkandidaat Armada. Bryan van de Heuvel deed het prima door twee partijen te winnen.

Team 5 ligt op kampioenskoers al is de weg nog lang. Bij Megacles werd 9-1 gewonnen door Frank Moonen en de zusjes Theunissen. Voor team 6 wordt het lastig in de 2e klasse. Bij Venlo werd 6-4 verloren. Niek Boymans senior won twee partijen en er had voor het team minimaal een puntendeling ingezeten.

De teams 7 en 9 in de 4e klasse gaan beiden ruim aan kop. Team 7 won met 8-2 van Seta. Huub Nauts won drie partijen en Bert Verberkt won zijn tweede partij dit seizoen. Team 9 stuurde Armada met een 8-2 nederlaag naar huis. Lambert Bollen en Jos Verstappen bleven ongeslagen.

Ook de jeugdteams deden het prima. Team 1 deelde de punten met Kerkrade, vooral dankzij Tom Boessen die drie partijen won. Team 2 won ook knap bij Kerkrade, met 7-3. Het startersteam won ook zijn tweede wedstrijd met de maximale score, 5-0. Nu tegen Quick’72.

Komende zaterdag spelen de jeugdteams thuis om 13.00 uur en de herenteams 2, 3, 4 en 6 om 16.00 uur.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.