Landgraaf Koerier

Menu

VriendenLoterij vervult wens Leon Hanssen koor Voyage

Koor Voyage met vooraan Leon Hanssen en Bianca Zweiphennig-Janssen met de prijs van de Vriendenloterij.

Koor Voyage met vooraan Leon Hanssen en Bianca Zweiphennig-Janssen met de prijs van de Vriendenloterij.

Leon Hanssen uit Landgraaf kreeg onlangs een grote verrassing van de VriendenLoterij. Koor Voyage, waar Leon al sinds de oprichting actief en zeer betrokken is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de Loterij om de hartenwens van Leon in vervulling te laten gaan. Leon ontving een cheque van de VriendenLoterij voor een aangepast weekendje weg voor Koor Voyage.

Bianca Zweiphennig-Janssen deed namens Koor Voyage een aanvraag bij het VriendenFonds voor een aangepast weekendje weg voor Koor Voyage. Bianca: ‘Leon besteedt veel tijd aan ons koor. Hij is secretaris en vicevoorzitter, maar hij onderhoudt ook de website en is kartrekker binnen allerlei commissies. Wat er ook geregeld moet worden, Leon is erbij. Hij vindt het heel belangrijk dat ieder lid zich welkom voelt en kan deelnemen aan de activiteiten van Koor Voyage. Het is Leon’s grootste wens om een weekend weg te organiseren voor ieder koorlid. Er zijn namelijk een aantal leden die fysiek beperkt zijn. Dankzij de bijdrage van het VriendenFonds gaat zijn wens nu in vervulling.’

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.