Landgraaf Koerier

Menu

Zomerconcert

Op zaterdag 16 juli aanstaande  organiseert  Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen haar zomerconcert in de Harmoniezaal  aan het Sunplein 19 in Landgraaf.  Het concert begint om 20.00 uur en het publiek wordt getrakteerd op HAFA-muziek van hoog niveau inclusief diverse muzikale verrassingen. 

 

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen heeft, onder de bezielende leiding van haar dirigent de heer Jos Zegers, de afgelopen weken weer een nieuw en gevarieerd programma ingestudeerd. De werken “Fiestas en Dax”, “Summer Dances” en “Star Wars Saga” worden tijdens het concert ten gehore gebracht . Daarnaast staan nog diverse muzikale verrassingen op het programma waarover de Harmonie nu niks kan loslaten. Reden te meer dus voor de HAFA- liefhebber om naar dit zomerconcert te komen.

 

Speciale aandacht wordt er tijdens deze avond geschonken aan het feit dat de beschermheer van de Harmonie, de heer Frits Schrouff, zijn 25 jarig jubileum als beschermheer van St. Caecilia viert. De harmonie zal gedurende het concert hier op gepaste wijze bij stil staan. 

 

We hopen u in grote getale te mogen begroeten op zaterdag 16 juli aanstaande. De zaal opent haar deuren om 19.30 uur.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.