Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligers in het hele land leren senioren whatsappen

Senioren whatsappen liever dan dat ze bellen, blijkt uit recent onderzoek van SeniorWeb, een landelijke vereniging zonder winstoogmerk die senioren helpt leren omgaan met de digitale wereld.


Foto: Cursisten leren whatsappen in een SeniorWeb Leslocatie. 
Foto: Bart van der Putten.

Stap voor stap leren whatsappen

Meer dan 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land, gerund door senioren-vrijwilligers, leren senioren graag stap voor stap WhatsApp te gebruiken.

In september bieden zij speciale WhatsApp-workshops, vragenuurtjes en cursussen over deze populaire berichtenapp. Gratis, of tegen een kleine vergoeding. Bekijk de deelnemende locaties via https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/whatsapp-maand.

SeniorWeb Leslocaties verzorgen ook begeleiding bij andere digitale onderwerpen, zoals tablets en smartphones, fotobewerking, de Mac, Windows en nog veel meer. Vind een leslocatie bij u in de buurt via www.seniorweb.nl/leslocaties.

Noot aan de redactie (niet voor publicatie): neem voor meer informatie contact op met Eva Assink, marketing- en communicatiemedewerker, telefoon 06 – 18 494 615, e-mail eassink@seniorweb.nl

Over SeniorWeb

SeniorWeb, een vereniging zonder winstoogmerk, vindt de digitale samenleving een onmisbaar onderdeel van het leven van senioren. Het is onze missie senioren het gemak en plezier van de digitale wereld te laten ontdekken. De combinatie van informatie, educatie en hulp maakt SeniorWeb uniek. Met 150.000 leden, 3.000 vrijwilligers, een drukbezochte website (ruim 13 miljoen bezoeken per jaar), het populaire tijdschrift Enter, computerhulp (via internet, telefonisch en aan huis) en ruim leslocaties in het hele land brengt SeniorWeb de digitale wereld en senioren dichter bij elkaar. Zie ook de SeniorWeb infographic.  

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.