Landgraaf Koerier

Menu

Jubileumconcert: 95 jaar Landgraafs Mannenkoor

Op zondag 27 oktober 2019 verzorgt het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een groots jubileumconcert in het kader van haar 95-jarig bestaansfeest. Onder de titel “95 jaar Vocale Emoties – Highlights uit Lied en Opera” belooft het een prachtig concert te worden. Voor dit concert zijn gerenommeerde solisten vastgelegd, zoals de sopraan Fenna Ograjensek en de Amerikaanse tenor Ray M. Wade, jr. Hij is verbonden aan het operahuis van Dessau.

Koor en solisten worden aan de vleugel begeleid door de pianisten Leon Dijkstra en Arno Kerkhof. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink.

Topwerken van Guiseppe Verdi, Frans Schubert en Charles Gounod gezongen door een groot vierstemmig mannenkoor en tot grote hoogte gebracht door eerder genoemde topsolisten maken dit concert tot een event dat u niet wilt missen.

Het concert wordt gehouden in het Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 21 en begint om 15:00 uur; zaal open om 14:30 uur.

Entreekaarten kosten € 17,50 aan de kassa en € 16,00 bij de voorverkoopadressen Expert Schormans, Korte Hovenstraat Waubach, Kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71 Schaesberg of per mail: jhh.meens@home.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.