Landgraaf Koerier

Menu

Tentoonstelling ‘INTERMEZZO’

Cursisten van de Vrije Akademie Parkstad exposeren in de Abdij Rolduc van 27 januari tot en met 1 maart 2020


 

De deelnemers die lessen volgen bij de Vrije Akademie Parkstad exposeren schilderijen, beelden, grafiek en keramiek in de kruisgangen van de Abdij Rolduc in Kerkrade. De tentoonstelling krijgt de titel ‘Intermezzo’.

‘Intermezzo’ staat voor een korte onderbreking, een tussenspel, een klein muziekstuk, een afdwaling van het eigenlijke onderwerp, een pauze of een tussenstuk. Het thema is op verschillende manieren te interpreteren en dit maakt het een interessant onderwerp om de kunstwerken in deze expositie te verbinden.

Abdij Rolduc is voor de cursisten van de Vrije Akademie een prachtige plek om te exposeren; een plek waar kunst in alle rust en ruimte beleeft kan worden. Circa 30 verschillende kunstenaars tonen hun werken in deze expositie en dit leidt tot een grote variëteit in stijlen, technieken en verbeelding.  Als u ook wil leren tekenen, schilderen, boetseren, edelsmeden of fotograferen bent u van harte welkom bij de Vrije Akademie voor een gratis proefles. Dit kan geregeld worden via info@vazom.nl . Ook u kunt dan in de toekomst deelnemen aan de exposities die de Vrije Akademie regelmatig organiseert voor haar deelnemers aan de diverse cursussen. Neem een kijkje op www.vazom.nl

De expositie is te gratis te bezichtigen tijdens de ruime openingstijden van Abdij Rolduc van 27 januari tot en met 1 maart 2020.

Meer informatie via Natalie Savelsbergh, n.savelsbergh@vazom.nl  of 045-7370302 of 06-46201011

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.