Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligers gezocht!

Een aanzienlijk deel van de werkzaamheden bij Slot Schaesberg wordt ontplooid door een groep van bijna 70 vrijwilligers. Mede door hun inzet kunnen we Slot Schaesberg openstellen als publieksattractie. Vrijwilligers werken aan de herbouw van het slot, maar ook als rondleider, in de ondersteuning van evenementen of in het onderhoud van de 6 hectare grond rond het Slot.

Wilt u ook bijdragen aan dit unieke project? U kunt reageren op een van de onderstaande vacatures of direct contact opnemen  via vrijwilligers@slotschaesberg.nl om de verschillende mogelijkheden te bespreken als u liever andere werkzaamheden wilt verrichten.

Momenteel zijn er bij Slot Schaesberg de volgende vacatures voor vrijwilligers:

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.