Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun  op zoek naar vrijwilligers!

 

Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt collega’s:

Wij zijn op zoek naar een representatieve, gemotiveerde medewerk(st)er voor de frontoffice van onze Vrijwilligerscentrale. De werkzaamheden bestaan uit het inschrijven van nieuwe vrijwilligers en deze bemiddelen naar vrijwilligerswerk, administratieve werkzaamheden en het onderhouden van contacten van bestaande en nieuwe vrijwilligersorganisaties.

 

Bibliotheek Landgraaf zoekt taalvrijwilligers:

De bibliotheek in Landgraaf is op zoek naar een taalvrijwilliger. Als taalvrijwilliger help je om beter te kunnen spreken, schrijven, lezen en luisteren. Dit vrijwilligerswerk is uitdagend en geeft voldoening!

 

Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt maatjes

Vind je het leuk om te wandelen, gezellig een praatje te maken onder het genot van een kop koffie? Wij kennen meerdere ouderen/hulpbehoevende die dit ook heel erg leuk vinden en dit graag samen met een vrijwilliger zouden willen doen. Als het je aanspreekt dan horen wij heel graag van je zodat deze ouderen/hulpbehoevende lekker naar buiten kunnen met mooi weer. 

 

Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt vrijwilligers voor kleine klusjes.

Wil jij je kwetsbaren oudere en hulpbehoevende medemens een steuntje in de rug geven. Je kunt ze helpen door een klein klusje voor hun te doen wat voor deze mensen een enorme klus is. Denk hierbij b.v. aan het ophangen van een schilderijtje, plantjes in potje planten voor op het balkon enz. Vaak is dit ook nog tegen een kleine vergoeding, een kopje koffie met iets lekkers en een gezellig praatje.

Wil jij diegene zijn die het verschil maakt? Dan meldt je aan.


Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij:

Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale

Sunplein 18a | 6373 LG Landgraaf | Tel. 045-5323636 vrijwilligerscentrale@welsun.nll

FaceBook https://www.facebook.com/Vrijwilligerscentrale-Landgraaf-100527971602789/

 

 

Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur op het Sunplein.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.