Landgraaf Koerier

Menu

Tour de L1mbourg 2020 in Landgraaf! 

De gastheren van Tour de L1mbourg

De regionale omroep L1 volgt de Ronde van Frankrijk dagelijks in het wielerprogramma Tour de L1mbourg. Het programma wordt dagelijks live in een andere Limburgse wielergemeente opgenomen. De Tour de L1mbourg komt twee keer naar Landgraaf toe!

Op 7 & 14 september in Landgraaf

Op 7 september is de eerste rustdag van de Tour de France. Op die dag is Tour de L1mbourg in Landgraaf, slot Schaesberg. Op 14 september vindt de opname plaats bij Kasteel Strijthagen.

Publiek welkom bij de uitzending, maar op 1,5 meter afstand

Tour de L1mbourg vindt het belangrijk om met een liveprogramma de provincie in te gaan, dit zorgt voor verbinding. Uiteraard gebeurt dat op een verantwoorde manier, waarbij de coronaregels van het RIVM worden aanhouden. Dus 1,5 meter afstand is noodzakelijk. Het aantal personen dat worden toelaten is daarom beperkt, afhankelijk ook van de ruimte op de opnameplek. Om alles in goede banen te leiden zet L1 tijdens de opnames een ‘corona-officier’ in. Die heeft als taak ervoor te waken dat de coronaregels door iedereen worden nageleefd voor, tijdens en na iedere uitzending.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.