Landgraaf Koerier

Menu

      “Al is het maar voor één mens, onze theaterdeuren blijven open.”

Mogelijk heeft u het al in het nieuws of op onze social media vernomen: Ook al is het maar voor maximaal 30 personen per zaal, wij hebben besloten dat onze theaterdeuren openblijven. Voor bezoekers, voor makers, voor podiumkunsten. Maar nooit ten kosten van uw veiligheid. Om in de woorden van onze directeur te spreken: „Al is het maar voor één mens. De ellende van het elkaar níet kunnen ontmoeten in het theater, het niet kunnen spelen, is de afgelopen maanden zo groot geweest, dat we nu – op voorwaarde dat een artiest dat ook wenst – doorgaan”.

 

Met dit besluit hopen we een stukje inspiratie en hoop te kunnen geven in deze grijze herfsttijd. Theater is er ten slotte voor ons allemaal samen. Achter de schermen zijn we druk in beweging om deze uitdagende opgave mogelijk te maken.

 

Heeft u kaarten voor komende weken? 

Dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk bericht over wat dit voor u betekent, of heeft u dat inmiddels al gehad. En ja, ook of voorstellingen voor u doorgang vinden. De status van uw voorstelling vindt u ook op onze website.

Wilt u onze theaters te bezoeken? 

Dan bent u van harte welkom, mits u geen coronaklachten heeft natuurlijk. Bekijk hier een overzicht van ons programma. Het aantal beschikbare plaatsen is de komende weken zeer beperkt. 

Heeft u nog vragen? 

Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen of bel met onze kassa via (0)45-571 66 07

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.