Landgraaf Koerier

Menu

Update coronamaatregelen: We blijven open, met nog meer aandacht voor uw veiligheid

Wat een bewogen week! Uiteraard hebben we net als u het nieuws gevolgd van de nieuwe landelijke maatregelen rond het coronavirus. Zoals u van ons mag verwachten nemen we de nieuwe maatregelen zeer serieus. We volgen nauwkeurig de voorschriften, adviezen en instructies van het RIVM, de rijksoverheid én de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

Wat betekent dit voor de evenementen waarvoor u tickets heeft?

Vooralsnog gelukkig niets! En dat moeten we even uitleggen: officieel mogen er maximaal 30 personen in één ruimte aanwezig zijn. De Veiligheidsregio Zuid-Limburg (VRZL) kan echter een uitzondering op deze regel maken voor instellingen met een groot cultureel belang die aan strenge veiligheidsregels kunnen voldoen. Die uitzondering is inmiddels voor Theater Heerlen en Theater Kerkrade gemaakt. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan het toelaten van maximaal 30 bezoekers per zaal. Uiteraard wél aan de minimale anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Ook zullen we de veiligheid nog iets verder aanscherpen dan u van ons gewend was. 

Wat betekent dit voor u?

De overheid heeft een dringend advies voor het dragen van mondkapjes ingevoerd. Dat advies nemen wij over. Dus bent u in een van onze theaters op bezoek? Dan adviseren wij u dringend om een mondkapje te dragen. In ieder geval als u naar het toilet, uw plaats in de zaal, de foyer of naar de uitgang loopt. Het zal even wennen zijn voor u (en ons), maar ook onze medewerkers dragen vanaf nu een mondkapje. 

Bekijk onze overige maatregelen om de anderhalve meter tussen u en andere bezoekers te waarborgen op onze website.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.