Landgraaf Koerier

Menu

Donatie aan goede doelen………..

Onlangs heeft op 17 November Marcel Offermans namens TopMovers Harreman Verhuizingen en APG een donatie mogen overhandigen aan Hannie en Harrie Verweij van de Voedselbank Limburg-Zuid. https://limburg-zuid.voedselbankennederland.nl/home/

De voedselbank is niet alleen voor voedsel, maar zij kunnen ook nog andere goede en bruikbare spullen gebruiken, zoals speelgoed, wasmiddelen, verpak- en inpak materiaal …enz.

Scan de QR-code en wij nemen u mee in de wereld van de voedselbank.

De Voedselbank voor Zuid-Limburg verstrekt momenteel (stand januari 2020) wekelijks een (gratis) voedselpakket aan circa 900 gezinnen

(circa 1.900 personen, waarvan méér dan één derde jonger is dan 18 jaar).

De pakketten worden verstrekt via 13 uitdeelpunten verspreid over Zuid-Limburg. Door de levering van bureaus aan de lokale voedselbank Zuid- Limburg kunnen de 130 onbetaalde vrijwilligers verantwoord en ARBO conform werken.

APG & TopMovers Harreman Verhuizingen steunen meerdere goede doelen, zoals onder andere de Stichting Harry van de Brekel, https://www.vandenbrekel.nl/. Deze stuurt regelmatig hulpgoederen voor onderwijs naar Blantyre in Malawi. Met de volgende container gaan dan ook een aantal bureaus mee naar Malawi voor de inrichting van een school in Blantyre. Op deze manier kunnen we gezamenlijk het meubilair een mooi tweede leven geven.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.