Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf Dreaming

Wil jij positief blijven in deze onzekere tijd? Wil jij je hoop en dromen de ruimte geven en delen met de mensen om je heen? Doe dan mee met ‘Landgraaf Dreaming’!

De Vrije Akademie Parkstad lanceert een creatief en corona-proof project voor jong en oud in Landgraaf, genaamd ‘Landgraaf Dreaming’. De naam verklapt het al: we gaan dromen in de breedste zin van het woord. Het thema van dit project draait om de aarde, het heelal, astronauten en wensen.

Geïnspireerd door een illustratie van kunstenaar Bodil Jean, mag je zelf aan de slag met het maken van een astronaut die droomt van een wereld vol optimisme, lichtpuntjes en kleur.

De Vrije Akademie astronaut is op zaterdag 16 januari 2021 tussen 11.00-15.00 uur te vinden in winkelcentrum Op de Kamp om materialen uit te delen. Vanaf 18 januari kun je de materialen ook zelf afhalen bij de bibliotheek in het Burgerhoes.

Lever de gemaakte kunstwerken uiterlijk 10 februari 2021 weer in: de tentoonstelling start in week 7 in de bibliotheek.

Als extraatje liggen er vanaf 18 januari  bij de bibliotheek en de supermarkten van Op de Kamp ook gratis ansichtkaarten klaar van Landgraaf Dreaming. Kleur de kaart in, schrijf er iets positiefs op en stuur deze naar iemand in je omgeving die wel een wenskaartje kan gebruiken.

Wil je meer informatie? Email cultuurcoach Aukje Delnooz op a.delnooz@vazom.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.