Landgraaf Koerier

Menu

Groot aantal inschrijvingen levensbomenbos Sylvia – De Voort

De inschrijftermijn voor het adopteren van een boom in het levensbomenbos Sylvia-De Voort is voorbij. Maar liefst 123 aanmeldingen zijn binnengekomen!

 

Wauw, een overweldigend aantal’, zegt wethouder Bart Smeets (Openbare Ruimte). ‘Het geeft aan dat er overduidelijk behoefte is onder onze inwoners om op deze manier een herinnering levend te houden. Dat wisten we al maar deze hoeveelheid inschrijvingen heeft het aantal van 70 beschikbare bomen behoorlijk overschreden. Het betekent helaas wél dat we mensen moeten gaan teleurstellen. De toekenning van een boom gebeurt nu via loting. Ik ben echt onder de indruk. Het is een signaal waar we in de toekomst rekening mee moeten houden. En dat we wellicht op zoek moeten naar een derde locatie in Landgraaf.’

 

Loting
De loting vindt plaats op woensdag 14 april. Alle inschrijvers ontvangen eind april een brief met de uitslag. Stond u op het reservelijstje van het Bert Janssenpark en heeft u zich nu wederom aangemeld? Dan hoeft u niet mee te loten. U komt automatisch in aanmerking voor een boom en ontvangt hierover ook nog een bericht.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.