Landgraaf Koerier

Menu

Tsjaikovksi verheugt zich op zijn vakantie aan het Zwanenmeer. En jij?

De terrassen zijn weer open, de zomer is in aantocht, kortom: genoeg om naar uit te kijken! De philharmonie zuidnederland kijkt door een positieve bril naar de toekomst. In het nieuwe initiatief the future is looking #philgood delen componisten, het orkest en het publiek momenten waar zij naar uitkijken. Waar kijk jij naar uit?

 

 

#philgood
#philgood is een initiatief vanuit philharmonie zuidnederland met als doel de ontvanger een positief gevoel te bezorgen, letterlijk feel-good. In eerdere #philgood projecten brachten de bevlogen musici, stafleden maar ook het publiek bijvoorbeeld een daverend digitaal applaus als waardering en dankbaarheid voor elkaar. Bezoekers ontvingen een digitale muzikale boodschap van de musici en het orkest maakte de video Music is our Magic in Attractiepark Toverland. Altijd vanuit positiviteit, met muziek als verbindende factor.

 


The future is looking #philgood

Met het nieuwe initiatief: the future is looking #philgood kijkt philharmonie zuidnederland uit naar de mooie tijden die gaan komen. En dit doen ze natuurlijk niet alleen! De exclusieve philharmonie zuidnederland zonnebrillen gaan de rondte bij de medewerkers van het orkest, maar ook bij een aantal grote componisten. Het idee: zet deze positieve zonnebril op, en laat iedereen weten  waar jij naar uitkijkt. En ook jij kunt zo’n zonnebril winnen!

 


Hoe kun je winnen?

·       Like en reageer op de the future is looking #philgood-post op Facebook of Instagram van philharmonie zuidnederland , of stuur een e-mail naar philgood@philharmoniezuidnederland.nl

·       Vertel ons naar welk #philgood-moment jij uitkijkt

·       Je ontvangt een berichtje als je hebt gewonnen!bKijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/future voor meer informatie, en check www.philharmoniezuidnederland.nl/philgood voor nog meer #philgood initiatieven!

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.