Landgraaf Koerier

Menu

Wie kan er opruimadvies gebruiken in Landgraaf en omgeving?

Razend populair op Netflix, nu ook mogelijk in Landgraaf

Op Netflix en in TV-programma’s kom je ze geregeld tegen: opruimcoaches of professional organizers. De meeste mensen hebben wel eens gehoord van Marie Kondo, de Japanse opruimgoeroe die met haar ‘spark joy’ methode mensen helpt met het opruimen van hun huizen. Ook het enthousiasme van de Amerikaanse organizers van Get organized: The Home Edit is misschien bij sommigen wel bekend. Sinds kort bestaat deze dienst ook in Landgraaf. Peggy Reebeen is als professional organizer werkzaam bij Reebeen Opruimcoaching. Zij is actief in de regio 045.

 

Opdrachten

De opdrachten variëren van het opruimen van woonruimten, het verhuisklaar of verkoopklaar maken van woningen, maar ook het maken van huishoudschema’s en financiële overzichten is mogelijk.

 

Tips en informatie

Mensen die meer willen weten over opruimen in de breedste zin van het woord, vinden meer informatie op de website www.reebeenopruimcoaching.nl of sturen een mail naar peggy.reebeen@gmail.com

Peggy: “Ik sta in de startblokken om de inwoners van Landgraaf en omgeving te helpen om weer overzicht te krijgen en te helpen ontspullen. Ik ben je betrouwbare en betrokken stok achter de deur. Het kost je misschien een kleine investering, maar het levert je rust en ruimte op. Eerst bellen om te zien of het klikt kost helemaal niets, we gaan samen aan de slag, dus waarom eigenlijk niet?”

 

Coronaproof

Reebeen Opruimcoaching werkt volgens de voorschriften van de beroepsvereniging NBPO. Er wordt tijdens afspraken voldoende afstand gehouden. Hulp en begeleiding via videobellen is ook mogelijk.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.